Foto: C. JENS VAN DER VELDE

Theaterconcert Alex Roeka

Op zaterdag 12 mei staat Alex Roeka in Dorpshuis Luctor et Emergo in Rilland met zijn nieuwe programma 'En toen ineens'.

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies. In zijn programma's maakte hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De fans zullen blij zijn liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein, Lege Ochtendkroeg en vele andere weer in het theater te kunnen horen.

Een feest van herkenning en voor de mensen die Alex Roeka nog niet kennen: zij kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam worden verrast door de persoonlijke kracht van zijn repertoire. 'EN TOEN INEENS' laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar.

Roeka's elfde programma belooft de glorieuze samenvatting te worden van een veelbewogen, gedreven en eigenzinnig zangersleven. www.alexroeka.nl

Toegangskaarten

Entreebewijzen kosten € 19,00 | 17,00 (inclusief consumptie) en zijn te bestellen via de website en eventueel nog op de avond zelf. Kijk voor meer informatie over deze en andere voorstellingen op de onze website:

www.podiumreimerswaal.nl

Meer berichten