Tijdens deze wandeling kom je verschillende bloeiende planten, struiken en bomen tegen. FOTO: PR
Tijdens deze wandeling kom je verschillende bloeiende planten, struiken en bomen tegen. FOTO: PR (Foto: Marit Jansen van Galen )

Met gidsen mee naar voorjaarspracht

De lente komt er aan! Mensen gaan er weer op uit. Op 22 april organiseert het IVN De Zeeuwse Delta, weer de wandeling van Vaete tot Gasjeshoek.

KLOETINGE - De gidsen nemen je mee door de voorjaarspracht van het gebied rond Kloetinge. We wandelen via een achterafpaadje van de Veste tot aan een boomgaard, gelegen bij Gasjeshoek. Onderweg kom je verschillende bloeiende planten, struiken en bomen tegen. En in de boomgaard, het is nog niet zeker, maar we hopen op de mooiste bloesem.

Enthousiast geworden? De gidsen wachten de bezoekers om 14:00 uur op bij de kerk van Kloetinge. Rond 16.30 uur ben je daar weer terug. Een perfecte dag om jezelf te inspireren. Na de rondleiding ben je een ervaring rijker. Een deel van de route gaat over onverhard terrein, dus denk aan stevig schoeisel. Zelfs voor mensen in een rolstoel is het mogelijk mee te gaan, het onverharde gedeelte over een alternatieve route. Kosten per persoon 5 euro, voor IVN-leden 4 euro.

De afdeling van De Zeeuwse Delta ontwikkelt en ontplooit diverse educatieve activiteiten op het gebied van natuur, milieu en landschap & duurzaamheid. Meer informatie:

www.ivn.nl/dzd

Meer berichten