Foto: Gerard Verver

Recreatieve loop voor het goede doel

Het ZR running team, een loopteam van Zeeland Refinery, houdt zondag 22 april voor de zevende keer de Zwaakse Weel loop, met medewerking van Natuurmonumenten. Een recreatieve loop voor trimmers, jeugd, nordic walkers en wandelaars, in het mooie natuurgebied van de Zwaakse Weel in de Zak van Zuid-Beveland.

KWADENDAMME - Voor de trimloop is er keuze uit een afstand van 6,4 km of 15 km en de wandelaars kunnen kiezen uit 8,2 km, 10 km of 18 km. Met de Zwaakse Weel loop hoopt het ZR running team zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen van de Roparun.
De start en finish zijn bij het infopunt Zwaakse Weel van Natuurmonumenten aan de Zwaaksedijk 5 in Kwadendamme. De wandelaars en nordic walkers starten om 11.00 uur en de trimloop start om 14.30 uur. Ook dit jaar is er weer tijdwaarneming voor alle trimmers.
Het ZR running team hoopt op een goede opkomst, omdat het startgeld rechtstreeks naar de goede doelen van Roparun gaat. De kosten bij voorinschrijving zijn 5 euro, bij inschrijving ter plaatse 7 euro. De organisatie van de Zwaakse Weel loop wordt door verschillende sponsors, waaronder Zeeland Refinery en Natuurmonumenten, mogelijk gemaakt. Kijk voor meer informatie over deze loop op www.zrrunningteam.nl De lopers kunnen zich inschrijven bij de start of via aeromad@zeelandnet.nl De Zwaaksedijk zal tussen 11.00 en 16.30 uur afgesloten worden.

Meer berichten