LOS Muziektheater komt op zaterdag 14 april naar Dorpshuis Luctor et Emergo in Rilland met hun voorstelling 'Vast'.
LOS Muziektheater komt op zaterdag 14 april naar Dorpshuis Luctor et Emergo in Rilland met hun voorstelling 'Vast'. (Foto: EVA BROEKEMA)

Houd je vast voor LOS

Voor de tweede keer bezoekt LOS Muziektheater Rilland in Dorpshuis Luctor et Emergo. De meiden van LOS Muziektheater: Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje Engelhard, vonden elkaar op de opleiding 'Muziektheater' van het conservatorium in Arnhem. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater. De treden op met hun show 'Vast', bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen.

RILLAND - Dames en Heren, hou je VAST voor de vierde voorstelling van LOS. Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie.

Quote: "Teeeering dames wat zijn jullie oneindig leuk. Wat een talent: zeer muzikaal, maximaal ontwapenend, grappig, mooi, cratief en virtuoos".

Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.

Zaterdag 14 april 20.00 uur

Luctor et Emergo Rilland

Kaarten kosten € 17,00 | 15,00 (incl. consumptie) en zijn te bestellen via de website of telefonisch: (0113) 571864 (VVV), (0113) 551552 (Jacques Boonman).

www.podiumreimerswaal.nl

Meer berichten