Foto: Rob Janssen

Uitverkocht lenteconcert OKK Wemeldinge

Van het duet met Wim Steenbakker kreeg ze flink kriebels in haar buik, Zeeuwse Sien. En niet alleen zij: de hele zaal was onder de indruk van de Wemeldingse zanger en gitarist.

En dit was slechts een van de hoogtepunten van het lenteconcert van muziekvereniging OKK Wemeldinge, dat plaatsvond op zaterdag 24 maart in De Wemel. Van de geestige verhalen en ludieke grappen van Zeeuwse Sien, die de avond presenteerde, en het muzikale programma verzorgd door OKK kon de uitverkochte zaal ook genieten. Onder leiding van dirigent Mathieu van Duiven nam de fanfare het publiek mee vanuit de diepten van de verzonken stad Atlantis tot in Mexico, waarover het spetterende toegift Children of Sanchez gaat. Ook de slagwerkgroep onder leiding van Arno Muller bood het publiek een afwisselende set, variërend van enkele nummers geschreven door Arno zelf tot een swingende bewerking van het popnummer Shape of You. Het Dorp van Wim Sonneveld werd gespeeld door de fanfare samen met Wim, wat een mooie combinatie opleverde. Al met al kan worden teruggekeken op een mooie, afwisselende avond met bijzondere gastartiesten.

OKK kan vooruit gaan kijken naar het volgende agendapunt: allereerst de Rabobank Clubkas Campagne, waarbij door leden van de Rabobank gestemd worden op Zeeuwse verenigingen via de stemsite. Voor meer informatie en foto's van de uitvoering kunt u terecht op de Facebookpagina of www.okkwemeldinge.nl.

Meer berichten