Nieuwe Aldi in Kruiningen

Gisteren stonden de eerste klanten om kwart voor acht verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging in Kruiningen. Filiaalleider Peter Jakobsen opende samen met de districtsleider Adrie Oosterling officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.

KRUINGINEN - Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. "Fantastische winkel!" werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van magnetrons en boormachines tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen 1 uur uitgereikt aan een enthousiaste vaste klant. De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak. "Wat een fantastische opening! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het voor", aldus de trotse filiaalleider Peter Jakobsen".

De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden, zoals de door de Consumentenbond als lekkerste geteste erwtensoep.

Nadruk op verse producten

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag.

A-merken

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi. 

Duurzaam

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Naast een duurzaam assortiment ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. De winkel aan de Sluisweg 26 in Kruiningen beschikt over meer dan 100 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Meer berichten
Shopbox