Logo de-bevelander.nl


Foto: Jules Faber

Familie Paasbrunch bij Fletcher Hotel-Restaurant

Tijdens de Paasdagen, op zondag 1 en maandag 2 april, organiseert Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer een gezellige Paasbrunch voor de hele familie met speciale activiteiten voor de kinderen. De prijs van de brunch is 32,50 euro per persoon, kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 tot en met 11 jaar ontvangen vijftig procent korting.

De Paasbrunch begint om 12.00 uur. Tijdens de Paasbrunch geniet u onder andere van onbeperkt zuivel, koffie en luxe thee soorten, verse salades, luxe broodjes en diverse warme en koude huisgemaakte gerechten. Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten. Zo kunnen de kleintjes eieren zoeken met de Paashaas of een speurtocht doen door het hotel.

Oer-Hollands

Fletcher Hotels Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 82 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al zeven jaar op rij gekozen tot 'Beste Hotelketen van Nederland'. Er zijn bijna 3500 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels. Fletcher Hotel-Restautrant Het Veerse Meer is gelegen aan Zeekraal 18 in Arnemuiden.

Voor meer informatie over de Paasbrunch of reserveren, bel 0118-820 388 of ga naar www.fletcher.nl/paasbrunch.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox