Voorste rij links naar rechts, na meneer in het rood, Jeroen Swart (Specsavers), Marcel Lobbezoo, Lina Bruinooge, Diana van Bavel.
Voorste rij links naar rechts, na meneer in het rood, Jeroen Swart (Specsavers), Marcel Lobbezoo, Lina Bruinooge, Diana van Bavel. (Foto: PR Specsavers)

Cheque voor VV Rillandia

Goes - Specsavers Goes spaarde in 2017 een bedrag van 1389,25 euro bij elkaar voor VV Rillandia. De donatie zal ten goede komen aan de activiteiten van de vereniging.

Vorige week werd de cheque aan de club overhandigd. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, zette de winkel een vast bedrag opzij. VV Rillandia was het spaardoel van Specsavers Goes in 2017 en ontvangt nu een mooie financiële bijdrage. Jeroen Swart, optiekpartner bij Specsavers Goes: "Wij vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Door ieder jaar weer een bedrag bij elkaar te sparen voor een mooi initiatief uit de omgeving dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij. VV Rillandia kan de financiële bijdrage goed gebruiken, dus dit bedrag is goed besteed!"

Voor meer informatie: www.stichtingspecsaverssteunt.nl

Meer berichten
CustomHtml_1