Foto: onbekend

Marjon van Iwaarden

Zaterdag 10 februari treedt Marjon van Iwaarden samen met haar band op bij Kapelle Cultureel. Zij stond in 2015 met een eigen show in een uitverkocht theater "De Mythe" in Goes en op diverse festivals, waaronder het Zeeland Nazomer Festival. Nu staat Marjon van Iwaarden met haar theatershow VRIJ in De Vroone in Kapelle. Het theaterconcert begint om 20.00 uur. De vaste bezoekers weten het inmiddels al: na afloop gezellig napraten met een hapje en een drankje. Tickets: www.kapellecultureel.nl

De Zeeuwse Marjon van Iwaarden is een zangeres die haar sporen al op vele fronten verdiend heeft. Om maar eens iets te noemen: dance met 2Unlimited, theater met Flairck en jazz met diverse bekenden uit de jazz- en bigbandwereld. Na een noodgedwongen pauze van een aantal jaren is zij, na een The-Voice-Of-Holland-uitstapje, zich samen met haar bandleden gaan toeleggen op Nederlandstalige pop met eigen werk, afgewisseld met een aantal weloverwogen covers.

Voor twee van de bandleden is het een thuiswedstrijd, Edwin van Vlierden en Rob de Winter komen allebei uit Kapelle. Tijdens het concert zingt Marjon een aantal liedjes die Rob heeft geschreven.

De band bestaat uit:

Marjon van Iwaarden - zang

JP Moens - gitaar

Walter Calbo - piano/Hammond

Rob de Winter-piano/Hammond

Bas Matthijsse -basgitaar:

Edwin van Vlierden - drums

www.marjonvaniwaarden.com.

Meer berichten
CustomHtml_1