Commissaris van de Koning Han Polman schiet in juni 2017 de fietsers van The DELTA Ride for the Roses op weg voor het goede doel. FOTO: LEON JANSSENS
Commissaris van de Koning Han Polman schiet in juni 2017 de fietsers van The DELTA Ride for the Roses op weg voor het goede doel. FOTO: LEON JANSSENS (Foto: Leon Janssens)

Aftrap Ride for the Roses in de Mythe

GOES - Zeeland Theaters stelt 8 februari De Mythe beschikbaar voor de Kick Off van de DELTA Ride for the Roses. Dat wordt een avond met een lach en een traan in het Goese theater. Vorig jaar werd de Kick Off georganiseerd Terneuzen vanwege de eerste editie van de DELTA Ride Zeeuws-Vlaanderen. Iedereen die de DELTA Ride een warm hart toedraagt is van harte welkom.

"We zijn allen ambassadeurs en strijders tegen de ziekte kanker", zegt Eveline de Lange, die de PR van Delta Ride for the Roses verzorgt: "Het is voor de tiende keer, een jubileumjaar. Een van de weinige evenementen die al zo lang zo goed draait. Die zijn er niet veel. Het contract met Delta is vernieuwd en loopt tot 2020 minimaal. Wij weten dat er veel positieve belangstelling is, maar om de Ride goed gestalte te geven lukt niet zonder de steun van het Zeeuw bedrijfsleven. Een feit blijft, de reden om mee te doen loopt er als een rode draad doorheen. Steeds opnieuw. Nu met Zeeuws-Vlaanderen er bij is een duidelijk winstpunt. We hopen de resultaten van voorgaande jaren te overtreffen." Met de rode draad doelt Eveline op de ziekte kanker. Zoals bekend heeft iedereen er mee te maken, direct of indirect. Het kan zijn dat het jezelf betreft, je naaste of een familielid, vrienden, kennissen, buren of een nieuwsfeit dat je raakt.

Loterij

Nieuw dit jaar is een loterij; loten kunnen gekocht worden op de Kick Off voor één euro per lot, en daarna bij vrijwilligers. Hiervoor men zich kan aanmelden bij de stand in de foyer van De Mythe. Diverse hoofdprijzen: vijf prijzen van één minuut gratis winkelen bij Agrimarkt, een Ballonvlucht, een fiets van De Kromme Spaak in Kapelle, VIP-arrangement in de Ski-Dôme Terneuzen of een air-fryer. Verder veel andere leuke prijzen. Theo Schouwenaar is de coördinator van deze loterij. Delta Ride heeft een mooi programma met veel muziek samengesteld. Optredens van cabaretier Robbert-Jan Proos, Patricia Foort, Terneuzense band All4Musical, musicalster Vera de Koster en het akoestisch duo Sence, Annemieke van Weele en Luc Oggel. Onderzoekster Rieneke van der Ven vertelt over de nieuwe succesvolle behandelingen bij borstkanker en Maartje Smid Geirnardt gaat iets vertellen over een nieuwe borstkliniek in Goes. Ook worden alle routes van de Delta Ride for the Roses op 8-, 9- en 10 juni bekend gemaakt. Toegang gratis, wél aanmelden via: info@deltaridefortheroses.nl. Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Informatie en inschrijven: www.deltaridefortheroses.nl en www.ladiesnightride.nl

Meer berichten
CustomHtml_1