Logo de-bevelander.nl


Basisschoolkinderen te gast bij Giga Kangoeroedag van korfbalvereniging TOGO

Goes - Korfbalvereniging TOGO organiseert 30 januari aanstaande de Giga Kangoeroedag in Omnium Goes. Deze dag is speciaal georganiseerd voor basisschoolleerlingen van groep 1 en 2 uit Goes. Tijdens deze ochtend maken kinderen op een verrassende en bovenal sportieve wijze kennis met de korfbalsport door middel van het doorlopen van een spellencircuit. 4 scholen, te weten Bisschop Ernstschool, 't Noorderlicht, Kohnstammschool en Prinses Beatrixschool, hebben zich inmiddels aangemeld. De vereniging verwacht 280 kinderen te verwelkomen.

Het is de tweede keer dat de Goese korfbalvereniging de organisatie op zich neemt. In 2015 werden al 200 kinderen verwelkomt door de vereniging. Vanwege het succes wil de rood-witte vereniging graag de nieuwe generatie groepen 1 en 2 een onvergetelijke ochtend bieden. Ook dit jaar werkt de vereniging weer samen met andere partijen, zoals CIOS Goes en Pontes Scholengroep en het Ostrea Lyceum.

Na deze ochtend geeft TOGO de gelegenheid om nog een keer mee te trainen. De open training vindt plaats op zaterdagochtend 3 februari van 10.00 – 11.00 uur, hal 4 in Omnium Goes. Hierbij zijn ook kinderen welkom die niet aanwezig konden zijn op 30 januari.

Korfbalvereniging TOGO is groeiende en laat zich graag zien aan Goes en omgeving. Door dit evenement hoopt de vereniging de kinderen in beweging te krijgen en de korfbalsport steviger op de kaart te zetten. Voor vragen kunt u contact opnemen via vereniging@kvtogo.nl.

Meer berichten
Shopbox