Logo de-bevelander.nl


Karen Kroese van het Zeeuws Maritiem MuZeeum, Evy Lokerse van Speelboerderij ’t Klok ‘Uus, Frits van Bruggen hoofddirecteur van de ANWB en Jeroen en Johan Antes van Berkenhof Tropical Zoo.
Karen Kroese van het Zeeuws Maritiem MuZeeum, Evy Lokerse van Speelboerderij ’t Klok ‘Uus, Frits van Bruggen hoofddirecteur van de ANWB en Jeroen en Johan Antes van Berkenhof Tropical Zoo.

Berkenhof en 't Klok'uus in de prijzen

Het  Zeeuws maritiem muZEEum Vlissingen mag zich net als vorig jaar het 'Leukste uitje van Zeeland' noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het 'Leukste uitje van Zeeland'.  Karen Kroese van het Zeeuws Maritiem muZEEum ontving vanmiddag de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Berkenhof 's Tropical Zoo in Kwadendamme kreeg de zilveren award en Speelboerderij 't Klok 'Uus in 's-Heer Arendskerke de bronzen award.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. Nieuw dit jaar is de categorie 'Leukste uitje over de grens'. In totaal werden ruim 100.000 stemmen uitgebracht.

Het  Zeeuws maritiem muZEEum Vlissingen scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2018. Een greep uit de reactie van de leden over het winnende uitje: "Geweldig museum, prachtig gebouw, heel veel te zien, ook voor kinderen erg leuk"

De winnaars van 2018:

Gouden award                 Zeeuws maritiem muZEEum Vlissingen in Vlissingen

Zilveren award                 Berkenhof 's Tropical Zoo in Kwadendamme

Bronzen award                Speelboerderij 't Klok 'Uus in 's-Heer Arendskerke

De ANWB organiseert de verkiezing van het 'Leukste uitje' voor de achtste keer.  GaiaZOO uit Kerkrade is het 'Leukste uitje van Nederland 2018'. Kijk hier voor alle winnaars.

Rachel van Westen
reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox