Logo de-bevelander.nl


Zeeuwse Sien komt op zaterdag 13 januari naar De Stenge, Heinkenszand
Zeeuwse Sien komt op zaterdag 13 januari naar De Stenge, Heinkenszand (Foto: Zeeuwse Sien - persfoto)

Sien, onvervalst Zeeuws

Op Walcheren is 'Zeeuwse Sien' een begrip. Sien uit Grijpskerke doet alles op de fiets, als zzp-er collecteert ze voor goede doelen, ze fotografeert het Zeeuwse landschap en duikt op bij openingen en feestelijkheden in de regio. Sien is een mens van goede wil, ze is altijd op zoek naar het beste in de mensen, nooit verlegen om een praatje en kijkt altijd met een open en nieuwsgierige blik naar de wereld. Sien heeft geen politieke kleur maar verbaast zich wel over politici en de wereld van vandaag.

Sien is Sien die je beslist moet zien. Onvervalst Zeeuwse en recht voor zijn raap. Ongeremd maakt ze u deelgenoot van haar dagelijkse belevenissen. Of het nu over haar 2 vrijgezelle broers gaat, haar huishoudentje of over het jaarlijkse busreisje van de bank. "Das gezellig zeg. Leuk dak je ier zie. Kunne me wì is lekker bie proate", voor degenen die Sien inmiddels kennen.

Sien improviseert en kan als geen ander inspelen op wat er allemaal om haar heen gebeurt. Dat maakt ieder optreden van haar weer anders en uniek. Natuurlijk komen ook dit keer weer een aantal van haar succesnummers voorbij.

Muzikaal begeleid door Peter Bolderman, gitaar en Ruben Mol, percussie. Deze voorstelling is uiteraard volledig in het Zeeuws Dialect.

zaterdag 13 januari, 20.15 uur

De Stenge, Heinkenszand

Voor de laatste kaarten:

www.theatersaanzee.com

E-mail: info@theatersaanzee.com

Rachel van Westen
Meer berichten
Shopbox