Logo de-bevelander.nl


Sport

GSC van start met handbaltrainingen

Een geweldig succes, die handballessen van GSC tijdens het schoolsport project dat samen met de SMWO en studenten van het CIOS gerealiseerd werden. Meer dan 1.200 basisschoolkinderen in Goes konden tijdens het project tijdens de gymlessen kennis maken met de sport. En enthousiast waren ze allemaal verteld Auke van Hinte.

We hadden al beloofd er over na te denken hoe we een vervolg op dit succes moesten geven. Eigenlijk hoefden we er niet lang over na te denken en hebben besloten op 2 Goese locaties kinderen een extra mogelijkheid te bieden om gedurende 12 weken (in een aantal gevallen direct na schooltijd) nog verder kennis te maken met de handbalsport. Dus snel een paar gymzalen gehuurd en in het nieuwe jaar aan de slag.

Er wordt gespeeld op maandag 8 januari 14.15 – 15.30 uur in de Ouverture, 15.30 – 16.30 uur in de Ouverture en woensdag 10 januari 14.15 – 15.30 uur in Gymzaal Bergweg

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen zich voor deze trainingen aanmelden via vanhinte@planet.nl. De kosten voor de 12 lessen bedragen € 10,= en daar krijgen de kinderen dan ook nog een eigen trainingsbal voor. We beginnen nu in deze 2 zalen, maar als zich heel veel kinderen uit Goes noord of van een van de omliggende dorpen aanmelden dan gaan we ook daar kijken of er een zaal beschikbaar is.

’s Heer Arendskerke

Voor kinderen die in ’s Heer Arendskerke wonen en die wat meer willen weten over handbal zijn er mogelijkheden bij handbalvereniging Orion in Heinkenszand (voor meer info daarover kunnen zij contact opnemen met Samantha Koolen 0620376924).

Schoolhandbaltoernooi.

Inmiddels is ook duidelijk dat we gaan proberen het schoolhandbal- toernooi weer op de kalender te krijgen zegt Van Hinte. Scholen die hun kinderen nog een keertje willen laten oefenen tijdens de gymlessen kunnen zich ook bij het bovenstaande mailadres aanmelden.

Meer berichten
Shopbox