Logo de-bevelander.nl


Lappie Lapstok speelt De Wensappel
Lappie Lapstok speelt De Wensappel (Foto: onbekend)

Lappie Lapstok in Kapelle

Inmiddels traditiegetrouw programmeert Kapelle Cultureel op de laatste zaterdag van de Kerstvakantie een familie-/kindervoorstelling. Deze keer komt Lappie Lapstok. Zij speelt "De Wensappel", een interactieve voorstelling met live gezongen liedjes en antieke, Tsjechische marionetten! De voorstelling is zaterdag 6 januari in De Vroone en begint om 14.00 uur. De entree is 7,50 euro inclusief een consumptie. Tickets: www.kapellecultureel.nl of via info@kapellecultureel.nl.

In De Wensappel heeft Tatoe de tovenaar zo'n zin in een appeltje. Maar wanneer hij bij de appelboom komt, zijn ze weer allemaal op. Houdt dan niemand rekening met elkaar in dit bos? Maar daar weet Tatoe wel wat op om de bosbewoners een lesje te leren! Hij tovert een gouden appel in de boom. Een wensappel. Je mag 2 wensen doen als je over de appel wrijft. Maar je eigen wens komt alleen uit, als je je eerste wens voor een ander gebruikt. Doe je dit niet, dan raak je natuurlijk betoverd! En soldaat Rien ... die wenst voor zichzelf nieuwe laarzen en daarna een zak vol goud. Floeperdeflits.... waar is hij nu? En hoe maakt hij de betovering nu ongedaan?
Ben je benieuwd wat de tovenaar met de gouden appel gaat doen? Kom dan kijken en luisteren.De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 t/m 9 jaar.
Papa's en mama's, opa's en oma's, kom met uw kinderen en/of kleinkinderen van deze leuke voorstelling genieten.
www.lappielapstok.com

Rachel van Westen
Meer berichten
Shopbox