Logo de-bevelander.nl


The Magic of Jeans, foto: Vanessa Wessels
The Magic of Jeans, foto: Vanessa Wessels (Foto: Vanessa Wessels)

The Magic of Jeans

MIDDELBURG - Met hun vorige show 'Magic zette' The Magic of Jeans zichzelf weer helemaal op de kaart en ontving zeer positieve reacties van pers en publiek.


Nieuwe productie
'A Brand New Day' is de allernieuwste productie van The Magic of Jeans. Zo'n voorstelling moet, na de lovende recensies die het gezelschap vorig jaar oogstte met 'Magic', ongetwijfeld tot een heerlijk avondje theater leiden. Lekkere muziek, energie, dans en mooie kostuums: daar houden we van!

Spetterend en swingend
Met 'A Brand New Day' houdt The Magic of Jeans de koers vast op de met 'Magic' ingeslagen weg: een spetterende en swingende voorstelling met toptalenten in zang en dans, een mooie mix van muziekstijlen en tophits uit de verschillende decades. Blijf daarbij maar eens stoïcijns op je theaterstoel zitten…


Herkenbaar en verrassend
Het leuke is dat 'A Brand New Day' bol staat van hits van toen, maar herkenbaar is voor iedereen. Een prima vertrekpunt dus voor een avondje theater voor jong en oud. Laat u verrassen bij 'A Brand New Day'!


Cast: Rowan Smit, Xander Venema, Robbert Zwols, Max van Waard, Myrthe Bijlsma, Kirsten Fennis, Sarah van der Meer, Velorisa Yorks. Bandleden: Bennie Top, Harmen Leurink, Michal Vanoucek en Will Nuruwe. Regisseur/choreograaf Perry Dossett

vrijdag 29 december
20.00 uur
Theater de Mythe Goes

www.zeelandtheaters.nl

Meer berichten




Shopbox