Logo de-bevelander.nl


Walking in a winter wonderland

Euterpe bestaat 125 jaar en dit jubileum wordt een heel jaar gevierd met leuke evenementen en concerten. Op zondagmiddag 10 december geeft de fanfare Euterpe een concert in winterse sferen.

Met het thema 'Walking in a winter wonderland' neemt de fanfare onder leiding van Bart van Neyghem u mee naar een sfeervol gebeuren. Muziek met een winters tintje waar dansers en danseressen van de dansschool 'Move with Nicky' op dansen. Zangeres Vera de Koster zingt mee met een aantal winterse melodieën en toneelvereniging Heer Hendrik uit 's Heer Hendrikskinderen speel de winter in toneelsketches. Kortom een afwisselende middag in het Euterpe theater in De Stenge in Heinkenszand. 

De middag begint om 14.00 uur met een optreden van het leerlingenorkest van Euterpe onder leiding van Roos van Brakel. Het concert van de fanfare begint om 14.30 uur. Kaarten voor het concert kosten 12,50 euro aan de kassa en 10 euro in de voorverkoop. U kunt kaarten reserveren via events@euterpeheinkenszand.nl of via 0113-563576.

Rachel van Westen
Meer berichten

Shopbox