Logo de-bevelander.nl


Nova Melodica uit Kapelle-Biezelinge treedt vrijdag 15 en zaterdag 16 december op ind e Mozeskerk.
Nova Melodica uit Kapelle-Biezelinge treedt vrijdag 15 en zaterdag 16 december op ind e Mozeskerk.

Kerst vieren met Nova Melodica en Musica

Jongerenkoren Nova Melodica en Nova Musica uit Kapelle-Biezelinge geven vrijdag 15 en zaterdag 16 december in de Mozeskerk in Biezelinge een kerstconcert. Prachtige kerstnummers, oude klassiekers en samenzang zorgen voor een gevarieerd programma.

BIEZELINGE - Zo´n tachtig zangers en zangeressen zullen deze avond op het podium staan. Het enthousiaste jongerenkoor bestaat uit ongeveer veertig leden en staat onder leiding van Moritz Benschop. Stoffelien den Dekker dirigeert met passie Nova Musica, een gedreven koor met ongeveer vijftig leden. Beide koren brengen enkele liederen apart, maar ook gezamenlijk ten gehore.

Dit alles wordt begeleid door een groep muzikanten. Daarnaast verleent ook Dirk-Jan Balkenende zijn medewerking aan deze avonden. Het repertoire bestaat uit christelijke liederen, zoals Bless the Lord en Amazing Grace en To Our God.

De concerten vinden plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2017 in de Mozeskerk in Biezelinge. De deuren van het kerkgebouw gaan om half acht open en om acht uur start het concert. Voor meer informatie en kaartverkoop, bekijk de website: www.novamelodica.nl of www.novamusicakapelle.nl.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 5 euro inclusief en zijn telefonisch te bestellen via tel. 0113-342059.

Meer berichten

Shopbox