Logo de-bevelander.nl


Hasse en Corinna van Opbergen: “Met een overnachting in De Waterlodge huur je een nacht in een echt origineel huisje.” FOTO: LEON JANSSENS
Hasse en Corinna van Opbergen: “Met een overnachting in De Waterlodge huur je een nacht in een echt origineel huisje.” FOTO: LEON JANSSENS (Foto: Leon Janssens)

Waterlodge is Zeelands beste overnachtingsplek

De Waterlodge van Hansa Sport op het Goese Sas, Wilhelminadorp, is door het RTL tv-programma 'De beste van Nederland' uitgeroepen tot 'De beste overnachting van Zeeland'.

GOES - Corinna van Opbergen, woordvoerder Hansa Sport: "Wij werden benaderd door iemand van RTL dat ons bedrijf uitgekozen had op basis van klantvriendelijkheid, gastvrijheid en service. We zijn aan het vloggen geslagen, met diverse fragmenten van ons bedrijf, activiteiten en de lodge. Ingesproken, er een muziekje onder gezet en die vlog ingestuurd naar RTL. Nu we de beste accommodatie van Zeeland zijn werd ons gevraagd of we mee wilden doen aan de landelijke wedstrijd." Vanaf zaterdag 18 november presenteert RTL 4 'De beste van Nederland'. In dit dynamische tv-programma van productiebedrijf Stay in Touch Media gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. In verschillende beroepsgroepen nemen de twaalf provincies het steeds opnieuw tegen elkaar op. De kijker thuis bepaalt per categorie wie als branchewinnaars uit de bus komen. Met leuke, persoonlijke, en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. De Waterlodge is een huisje op een boot in het water. Het biedt verrassend veel ruimte en is voorzien van diverse gemakken. "Wil je echt een origineel huisje dan is dat te huur per midweek, weekend of week", zegt Corinna, "We doen het voor het vierde jaar en het loopt prima." In de Beste van Nederland komen onder meer de beste makelaars en woonspecialisten aan bod en vervolgens de leukste overnachtingen van het land.

De TV-uitzendingen met de Waterlodge zijn te zien op RTL4 op 9 december rond 10.30 uur en 24 december rond 14.00 uur. Stemmen op de Waterlodge kan t/m 8 januari 2018 via: www.debestevannederland.tv/poll/overnachtingen

Meer berichten

Shopbox