Logo de-bevelander.nl


Foto: Eric van Nieuwland

I'm a Soulman keert terug naar Zeeland!

Na het succes in de Stadsschouwburg Middelburg eerder dit jaar, keert ‘I’m a Soulman’ terug naar Zeeland. Op zaterdag 16 december strijkt de cast neer in Vlissingen en vullen zij CineCity XL met ‘Sweet Soul Music’!

Op het podium herrijst de wereldberoemde opnamestudio van STAX. Steffen Morrison (bekend van o.a. The Voice of Holland) en Manoushka Zeegelaar Breeveld (bekend van o.a. We Hadden Liefde, We Hadden Wapens | Urban Myth) laten onder begeleiding van de meest swingende R&B band van Nederland, de ‘Soul van de Sixties’ herleven met hits als ‘Dock of the Bay’, ‘Knock on Wood’ en natuurlijk ‘I’m a Soulman’. De opzwepende soulshow leidt het publiek door de muziek en geschiedenis van platenlabel ‘STAX’; de opnamestudio waar ze racisme en discriminatie omruilden voor talent en optimisme. ‘STAX’ groeide uit tot een familie van gelijkgestemden, waar artiesten als Sam & Dave, Booker T. & the M.G.’s en boegbeeld Otis Redding wereldwijde furore maakten.

Op 10 december 2017 is het precies 50 jaar geleden dat de legendarische soulzanger Otis Redding op veel te jonge leeftijd overleed. Voor Steffen meer dan ooit hét moment om in de huid te kruipen van Redding.

‘I’m a Soulman’ is donderdag 16 december om 20.15 uur te zien in CineCity XL in Vlissingen. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de Nationale Theaterkassa of via www.cinecity.nl.

Neem je soulmate mee!
Voor deze voorstelling geldt een 1+1 actie.* Koop een kaartje bij de kassa van CineCity XL en ontvang een tweede kaartje gratis. Neem je soulmate mee en kom genieten van de meest authentieke en opzwepende soulshow van het jaar! Deze actie geldt alleen aan de kassa van CineCity XL.

Meer berichten

Shopbox