Logo de-bevelander.nl


Foto: Leonie van Wel

Kleine Koala en de Eucalyptus Droom: Eerste prentenboek van Goese schrijfster.


Eind november komt de Goese illustratrice/schrijfster/uitgeefster Leonie van Wel haar eerste prentenboek Kleine Koala en de Eucalyptus Droom promoten!


Aan dit boek werkten nog enkele Zeeuwen mee: Uit Schouwen- Duiveland: Maartje Verhoek (studio Apekrul voor de lay-out) en Sandra van Luijk (foto's), uit Walcheren: juf Christine (Koalaschoolbezoektas) en Claudia de Wit (foto's). Het full-color boek is geprint in Enschede, en dus geheel van Nederlandse makelij.


Kleine Koala en de Eucalyptus Droom ligt in diverse winkels in Zeeland. Het boek is zeer geschikt voor de onder- en middenbouw van basisscholen, bij verschillende vakken is het te gebruiken: lessen over dieren en planten, gevoel, zintuigen, werelddelen, landen, oceanen, verlegen zijn of veel durven, vertrouwen hebben, iemand voor de gek houden, vooroordelen, zelfstandig zijn, muziek, dans en nog veel meer. In het boek vind je achterin ook twee liedjes die via de website LeWel-Art-of-Expression en het YouTube kanaal van Leonie na vijf december te horen en te bekijken zijn.


Leonie is nog hard aan het werk met de opnames van de muziek en de uitvoering van de Kleine Koala-dans (met de Goese balletschool studio Free) Op de website staan spelletjes, tekenopdrachten en zelfs een recept!
Inmiddels worden met Leonie afspraken gemaakt voor presentaties in 2018. In Zierikzee is een pilotschool die al met Kleine Koala in de klas heeft gewerkt. Besprekingen zijn er met scholen in Vlissingen, Goes en Zeeuws-Vlaanderen. Scholen/boekhandels die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met LeWeL.art@gmail.com of via de website.


Kleine Koala en de Eucalyptusdroom staat 8 en 9 december op de Kerstmarkt in Goes

 

Meer berichten

Shopbox