Foto: Sacha de Boer

Sonja Barend in Bibliotheek Goes

Dinsdag 21 november om 20.00 uur komt schrijfster en voormalig programmamaakster Sonja Barend naar de bibliotheek van Goes aan de Oostwal 34. 

Sonja Barend was jarenlang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Generaties groeiden op met haar programma's. Haar heldere en betrokken manier van interviewen was een voorbeeld en inspiratie voor velen. Begin dit jaar publiceerde ze haar memoires in het boek 'Je ziet mij nooit meer terug'. In dit boek zoekt zij naar antwoorden op haar eigen vragen die te maken hebben met het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Vragen die haar sinds haar kindertijd achtervolgen. Ze probeert inzicht te geven in hetgeen haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting in haar televisiewerk heeft bepaald.

Tijdens de avond in de bibliotheek gaat Sonja Barend in gesprek met journalist Jan van Damme. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel het Paard van Troje in Goes. Tijdens de lezing is het boek van Sonja Barend te koop en is er gelegenheid uw boek te laten signeren.

Entree: 13,50 euro en 12,50 euro voor leden Bibliotheek (inclusief een consumptie) Kaartjes voor deze avond zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, aan de balie van de bibliotheek en bij de boekhandel.

Rachel van Westen
Meer berichten
Shopbox