Logo de-bevelander.nl


Meet & Greet Stichting Present

Donderdag, 26 oktober was er een Meet & Greet Netwerkborrel met Stichting Present de Bevelanden in het gebouw van de Rabobank Oosterschelde aan de Livingstoneweg. Deze avond was bedoeld om mensen kennis te laten maken met Stichting Present onder het genot van een hapje en een drankje.

Stichting Present is een organisatie die de sociale betrokkenheid van burgers, bedrijven, kerken, buurten en andere sociale verbanden wil stimuleren en organiseren. Als makelaar in sociale betrokkenheid biedt Stichting Present deze groepen de mogelijkheid om een zinvolle en goed bestede dag te beleven door zich onbetaald en op projectbasis in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Op deze manier wil Stichting Present in de lokale samenleving een beweging op gang brengen, waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Iedereen kan hierin meedoen, omdat de groep zelf bepaalt wat er gedaan gaat worden en wanneer. Maatwerk, dus! De Rabobank Oosterschelde, waar we te gast waren, kreeg, in de persoon van Mechiel Verkuil, een “presentje” om de daad bij het woord te voegen. Stichting Present regelt, in het kader van Maatschappelijk Verantwoord ondernemen, alle projecten voor hun jaarlijkse projectdag.

Wilt u ook ontdekken welke mogelijkheden er zijn om u in te zetten voor een ander? Vraag het ons! Wij vertellen het u graag! Meer (algemene) informatie is te vinden op onze website: www.presentdebevelanden.nl

Rachel van Westen
Reageer als eerste
Meer berichten