Johan Willem Friso Kapel geeft een groot concert

HEINKENSZAND - Euterpe 125 jaar, vanaf 14 oktober 2017 wordt dit groots gevierd. Het eerste grote evenement vindt plaats op zaterdag 4 november 2017. Ter ere van het 125-jarig bestaan van Euterpe geeft de koninklijke militaire kapel Johan Willem Friso een concert.

Deze militaire kapel staat bekend als een van de betere militaire korpsen van ons land en zal die avond een aantrekkelijk programma presenteren. De Johan Willem Friso kapel is een onderdeel van de Koninklijke Landmacht en bestaat uit 53 leden. Het is de oudste kapel van Nederland. De JWFK speelt zoveel mogelijk origineel repertoire, maar ook eigen versies van klassieke en filmmuziek. Tijdens het concert wisselen diverse stijlen elkaar af, van modern tot klassiek.

Leiding

De kapel staat onder leiding van Tijmen Botma. Naast chef-dirigent van de JWFK is hij hoofdvakdocent Harmonie Fanfare Brassband Directie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Hij treedt regelmatig op als gastdirigent en is jurylid bij diverse muziekconcoursen.

Contact

Het concert wordt gehouden in "De Stenge" in Heinkenszand en begint om 19:30 uur. Kaarten voor het concert kosten €12,50 en in de voorverkoop €10. Kaarten reserveren kan via events@euterpeheinkenszand.nl of 0113-563576.

Meer berichten
Shopbox