Logo de-bevelander.nl


Foto: PR Theaters aan zee

Nabil Aoulad Ayad

HEINKENSZAND - De artistieke duizendpoot verwierf in 2007 al faam door Nederlands Kampioen Beatboxen te worden. Hij bleef bovendien niet onopgemerkt als acteur uit Onderweg Naar Morgen en De Co-assistent maar spettert live ook van het podium af als begiftigd stand-up comedian en energiek presentator met een unieke stijl. In 2015 stond hij in de finale van het Leids Cabaret Festival. Op zaterdag 21 oktober komt hij met zijn eerste avondvullende voorstelling 'Tijdmachine' (reprise) naar De Stenge in Heinkenszand.

Artistieke duizendpoot Nabil werd geboren in 1984 in Waalwijk. Als kind op school was hij altijd de eerste die zich opgaf voor talentenjachten of voor een rol in toneelstukken en schoolmusicals.

Nabil acteert, zingt, speelt piano en is beatboxvirtuoos. In 'Tijdmachine' duikt Nabil in het nostalgische gevoel van de jaren 90. Hij wil terug naar de tijd van onbezorgdheid en veiligheid. Natuurlijk is hij zich ervan bewust dat een tijdmachine niet bestaat, maar dit weerhoudt hem er niet van om samen met u te gluren naar het verleden. De tijd dat speelgoed nog speelgoed was en muziek nog muziek. De tijd dat zomervakanties eeuwen leken te duren. De tijd dat verkering vragen anders ging dan nu. Een tijd om nooit meer te vergeten.

Deze avond gooit hij heel veel grappen en zijn mega-muzikaliteit in de strijd! Zet je schrap voor de talentvolle en veelzijdige Nabil met zijn muzikale debuutprogramma Tijdmachine.

www.theatersaanzee.com

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox