Logo de-bevelander.nl


Foto: pr

Kindereboekenweek met een Gouden Zeeuws tintje

GOES - Van woensdag 4 tot en met zaterdag 14 oktober is het Kinderboekenweek. Dit jaar met een Gouden Zeeuws tintje. Het Gouden Penseel (en Zilveren Griffel) is namelijk gewonnen door Martijn van der Linden (geboren Oostburg, opgegroeid Heinkenszand) en Maranke Rinck voor het boek Tangramkat.

Beiden schrijven het prentenboek van de Kinderboekenweek 'Knikkeruil'. Woensdag 11 oktober brengen Martijn en Maranke een bezoek aan Het Paard van Troje en de bibliotheek in Goes. Kinderen tussen 3 en 8 jaar zijn welkom het kinderboekenfeest te vieren. In de winkel en in de bibliotheek vinden vanaf 15.00 uur allerlei activiteiten rondom de boeken van Martijn en Maranke plaats. Graag even aanmelden via info@paardvantroje.nl  Martijn en Maranke beginnen om 15.00 in de bibliotheek. Als men alleen wil komen voor het signeren, tussen 16.00 en 17.00 zijn ze in Het Paard van Troje (aanmelden daarvoor is niet nodig).
Gedurende de hele boekenweek ontvangt iedereen die een kinderboek koopt vanaf 10 euro gratis het kinderboekenweekgeschenk. Dat is dit jaar "Kattensoep", geschreven door Janneke Schotveld. Janneke is vooral bekend van de serie "Superjuffie". 

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox