Logo de-bevelander.nl


Foto: PR Gamma

Eerste paal nieuwe Gamma op Goese Poort

Goes - Tussen de regenbuien door kon woensdag 30 augustus de officiële eerste paal worden geslagen van de nieuwbouw van bouwmarkt Gamma Goes. Hiermee startte ook de herontwikkeling van het bedrijventerrein Goese Poort aan het Tiendenplein. 

Wethouder Alssema en voormalig wethouder De Bat verrichtten de officiële handeling onder toeziend oog van directeur Teus-Jan van Dieren van familiebedrijf Esselink Groep, de eigenaar van Gamma Goes. 

Van Dieren haalde aan dat er 7 jaar is verstreken sinds Esselink de grond heeft gekocht en de start van de bouw. Door afspraken tussen de ondernemers en de gemeente over de financiering van de aanpassing van de rotonde is het uiteindelijk gelukt om de nieuwe bouwmarkt, de grootste van Zeeland, te realiseren. 

De opening staat gepland voor eind februari 2018. De bouwmarkt zal duurzaam worden gebouwd, zonder gasaansluiting, met zonnepanelen en koude-warmte opslag. Volgens Van Dieren heeft de klant straks een zeer toegankelijke bouwmarkt op een makkelijk bereikbare locatie met ruime parkeergelegenheid en een sterk uitgebreid assortiment.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox