Logo de-bevelander.nl


Foto: Ed Jachimowicz

Dineren met een Miss

COLIJNSPLAAT - Dineren met Miss Beauty Zeeland? Dat kan vrijdag 25 augustus in Amadore Hotel Restaurant Arion in Vlissingen. Finalist Miss Beauty Rebecca Yuen uit Colijnsplaat organiseert die avond een culinair drie-gangen diner waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Tijdens de avond is er live-entertainment.


Initiatiefneemster Rebecca Yuen zet zich graag groots in voor het goede doel. Afgelopen mei wist ze al ruim tweeduizend euro op te halen voor stichting Haarwensen door middel van een loterij. Nu pakt ze het nog groter aan. Het idee is om een benefiet diner te organiseren in samenwerking met Amanda van der Meule, organisatrice Miss Beauty of Zeeland.
De gasten krijgen een overheerlijk 3-gangen diner voorgeschoteld onder het genot van livemuziek. Tussen de gangen door worden gasten geëntertaind door echte Zeeuwse artiesten. De avond wordt afgesloten met een after-party. De opbrengst gaat wederom naar stichting Haarwensen, dat pruiken maakt voor kinderen die door ziekte hun haren zijn verloren.

Meer informatie www.rebeccayuen.nl/in-the-moonlight.

reageer als eerste
Meer berichten