Logo de-bevelander.nl
Ondernemersnieuws

Street sale in Goes

Foto: PR

GOES - Ondernemers Organisatie Goes (OOG) houdt van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 augustus een nieuw evenement: street sale.

De verkoopdagen komen in plaats van de 'restanten driedaagse'. Het evenement wordt groots aangepakt met kraampjes, verschillende aanbiedingen gecombineerd met een straattheater, muziek-parade en verschillende bezienswaardigheden. De variëteit in winkels in Goes is groot. De winkelstraten hebben een bijzonder karakter door het middeleeuwse en fijnmazige stratenpatroon. Daardoor valt er veel te ontdekken. Winkelstraten als de Lange Kerkstraat en de Lange Vorststraat bieden zowel zelfstandig ondernemers als bedrijfsketens. Goes heeft een ruim aanbod aan budgetwinkels, en tegelijkertijd zijn bijna alle grote merken er te vinden.

De vereniging 'Ondernemers Organisatie Goes' (OOG) behartigt de belangen van de ondernemers die in de binnenstad zijn gevestigd. Dit gebeurt op zowel economisch als vaktechnisch en sociaal terrein. Zij organiseert winkelacties, evenementen en tentoonstellingen. Het contactpersoon is Danny Borremans tel. 0113-269005.

reageer als eerste
Meer berichten