Logo de-bevelander.nl


Zeeuwse ontspanningsdagen voor mantelzorgers

Van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 september 2017 vinden de Zeeuwse ontspanningsdagen plaats. Dit jaar zijn de deelnemers te gast in hotel de Elderschans in Aardenburg. Het hotel is een prima uitvalsbasis voor een mooie wandeling of fietstocht. Elke mantelzorger die de drukte van alledag even achter zich wil laten, is welkom.

De Zeeuwse ontspanningsdagen dienen vooral zorgeloos te zijn. De deelnemers kunnen extra rust nemen of alleen op pad gaan. Voor de liefhebbers is er een programma, waardoor de deelnemers met elkaar in contact komen. Het programma bestaat onder andere uit een groepsgesprek, creatief bezig zijn, spelletjes doen en samen wandelen. In de groepsruimte kan er samen koffie of thee worden gedronken en kan de dag besloten worden met een lekker drankje.

Aanmelden kan voor maandag 7 augustus 2017 via het inschrijfformulier op de website www.smwo.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over het vervoer, vertrektijden en de kosten.

U kunt pas echt onbezorgd erop uit als u ook degene waarvoor u zorgt verzorgd achter kunt laten. Het Mantelzorgpunt Goes helpt u met het zoeken naar een geschikte oplossing.

Reageer als eerste
Meer berichten