Milou Ettekoven en Bram Stultiens. Foto: Marloes van Trigt.
Milou Ettekoven en Bram Stultiens. Foto: Marloes van Trigt.

Clausing wint en verliest in Goes

Het tennistoernooi Intersport Goese Open 2017 is zondag winnend afgesloten in de hoogste categorie (2) door Milou Ettekoven en Bram Stultiens uit Utrecht. Het koppel in het gemengddubbel versloeg het Bevelandse gelegenheidsduo Frank Clausing/Stephanie van Sabben in twee sets: 6-1 6-4.

GOES - Ettekoven en Stultiens 'ontdekten' het toernooi in Goes vorig jaar, toen ze een week in de omgeving verbleven en besloten, net als Ivan Hogervorst, dit jaar terug te keren op de banen van de Goese Maan. Inmiddels zijn ze daar al bekende gezichten.

Ook in de hoogste categorie van het damesenkelspel (2) was Ettekoven actief. Daarin moest ze echter haar meerdere erkennen in Mandy Wolfert uit Sluiskil. Het werd 6-3 en 6-4 voor de Zeeuws-Vlaamse. Frank Clausing was wél succesvol in het enkelspel 3. Tegen Bram Stultiens eindigde de wedstrijd in 6-3 en 6-2.

Genora Piepenbroek won én verloor eveneens een finale tijdens het toernooi. De Dinteloordse verloor in het enkelspel-3 van Danique Havermans (3-6 en 1-6), maar won op haar beurt wel een categorie lager in een spannende finale van Sytske van der Zweep uit Maassluis: 6-1, 3-6, 6-2.

Overige winnaars:

Herenenkel 4: Mitchell van de Wal; Herendubbel 4: Mitchell van de Wal/Dylan de Ruiter; Damesdubbel 4: Nienke de Haas/Marloes van Trigt; Herenenkel 5: Dennis Dorssers; Herendubbel 5: Peter van Gorsel/Ricky Ngoesmin; Gemengddubbel 5: Ronald Aarts/Carla Dagevos; Herenenkel 6: Ivan Hogervorst; Damesenkel 6: Meike de Boef; Herendubbel 6: Rick Westdorp/Michiel Bouwman; Damesdubbel 6: Anne van der Hage/Inge de Vos; Herenenkel 7: Maarten Griep; Herendubbel 7: Ronald Aarts/Marco Eestermans; Damesdubbel 7: Suzan de Jonge/Addi de Jonge-Scheffers; Gemengddubbel 7: Elsa Adema/Machiel van der Baan; Herenenkel 8: Jos Steijn; Damesenkel 8: Nadine Allewijn; Herendubbel 8: Freddy Dommanschet/Karel Dommanschet; Damesdubbel 8: Iris Friedrich/Lianne Weeber; Gemengddubbel 8: Angelique Stroeks/Rik de Jonge.

Meer berichten