Logo de-bevelander.nl


Norbert Veringmeier
Norbert Veringmeier

Kledingbank Zeeland nu ook inleverpunt op Noord-Beveland

De Kledingbank Zeeland heeft sinds juli 2017 een altijd beschikbaar inleverpunt ,in de vorm van een container, bij Dorpshuis “De Brug” in Colijnsplaat, Havelaarstraat 101 D. U kunt hier kleding, schoenen, tassen, bed- en badtextiel e.d. doneren.

De Kledingbank Zeeland is een non-profit organisatie, die zich inzet om de allerarmste inwoners gratis van kleding te voorzien. Onze klanten komen alleen via de hulpverlening bij ons terecht.

Om onze doelgroep goed te kunnen helpen, hebben wij nodig: kleding e.d. zoals boven omschreven, geld en vrijwilligers.

Wat gebeurd er met de gedoneerde kleding?

Die wordt gesorteerd in drie kwaliteiten, te weten A, B en C.

De A kwaliteit – het beste, mooiste, nieuwste aan spullen – is bestemd voor onze klanten.
De B kwaliteit – dit is goede 2de hands- kleding, iets minder dan de A kwaliteit – wordt verkocht op onze spectaculaire verkoopbeurzen voor lage prijzen. De opbrengst van deze beurzen wordt gebruikt om o.a. nieuw ondergoed voor onze klanten te kopen, en ontbrekende kleding aan te vullen.
De C-kwaliteit – dit is alles dat niet meer bruikbaar is – verkopen we door. Hier ontvangen we een kilo prijs voor. Ook deze inkomsten komt 100% ten goede aan de kledingbank.

De container bij het dorpshuis De Brug wordt regelmatig geleegd, en wij zorgen ervoor dat de gedoneerd kleding op de goede plek terecht komt.

www.kledingbank-zeeland.nl

Reageer als eerste

Lees ook

Meer berichten