Logo de-bevelander.nl


Tweede editie van de Waardse Horse Fair

WAARDE - Op onze unieke fair vind je de mooiste producten: van woonaccessoires tot Ibiza mode en prachtige sieraden, maar ook streekproducten en natuurlijk ruitersportartikelen. Voor de paardenliefhebbers onder ons is er een gevarieerd programma met shows, clinics en demonstraties. Er is een lezing over hoe om te gaan met wedstrijdstress en een workshop ‘creëer je eigen paardenhaar sieraad’.

We houden van blije gezichten. Daarom is er voor de kinderen een groot springkasteel, een ritje op de pony, stokpaardjes pimpen, hoefijzers versieren, schminken en een heuse stokpaardenrace met kans op leuke prijzen. Ga zelf op de foto in onze fotobooth, doe mee met de bierproeverij of neem plaats op ons zonovergoten terras. Voor een hapje en een drankje kun je terecht op ons foodtruckpleintje waar diverse foodtrucks je de lekkerste hapjes aanbieden.

We eindigen de dag met een demonstratie van Nederlands beste Western amazone Rieky Young. Young is meervoudig Nationaal en Internationaal reining kampioen en stond al twee keer op de 1e plaats van de FEI World Year End Rankings.

De Waardse Horse Fair is de ideale dag uit voor het hele gezin. Onze eerste editie was een groot succes. Kom je 15 juli ook? We zijn geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Het foodtruckplein is geopend tot 20:00 uur. De entree is slechts € 3,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie over onze fair vind je op www.waardsehorsefair.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten