<p>Met de rozenmotor voorop op weg (FOTO LEON JANSSENS)</p>

Met de rozenmotor voorop op weg (FOTO LEON JANSSENS)

(Foto: )

DELTA Ride for the Roses gaat door!

GOES/TERNEUZEN – De fietsers die de DELTA Ride for the Roses dit jaar willen rijden, kunnen zich vanaf 1 juli inschrijven via de nieuwe website. Het Zeeuwse evenement staat gepland voor 10, 11 en 12 september met start en finish voor Midden Zeeland in Goes en voor Zeeuws Vlaanderen in Terneuzen. De DELTA Ride, die traditioneel in juni wordt gereden, werd in 2020 afgelast door het COVID-19 virus en is voor dit jaar uitgesteld naar het weekend van 10-12 september. Met de nu aangekondigde versoepelingen gaat de organisatie er vanuit dat de DELTA Ride dit jaar gereden kan worden.

Het nieuwe gezicht van de DELTA Ride for the Roses en de vernieuwingen worden gelanceerd op de nieuwe website (www.deltaridefortheroses.nl). Inschrijven voor zowel Midden Zeeland als Zeeuws Vlaanderen, is voor individuele fietsers, bedrijventeams en clubteams vanaf 1 juli mogelijk. Het programma is uitgebreid met een DELTA Kids Ride in Zeeuws-Vlaanderen.

Het volledige programma:

Vrijdagavond 10 september: DELTA Ladies Night Ride in Goes

Zaterdag, 11 september: DELTA Ride for the Roses in Goes

Zaterdagavond 11 september: DELTA Kids Ride in Terneuzen

Zondag, 12 september: DELTA Ride for the Roses in Terneuzen.

 De afstanden voor deelnemers zowel in Midden Zeeland als Zeeuws-Vlaanderen zijn ongewijzigd: 25, 50, 80 en 120 kilometer. Het nieuwe evenement in Terneuzen, de DELTA Kids Ride voor gezinnen met kinderen en families, gaat over een afstand van 15 of 25 kilometer.

De routes en de tussenstops voor de vier Rides worden later bekendgemaakt. Het eerder gemaakte plan om de deelnemers vanaf beide kanten door de Westerscheldetunnel te laten rijden, is vervallen en uitgesteld naar 2022.

DELTA heeft de overeenkomst als hoofdsponsor verlengd voor de komende drie jaar. Daarnaast hebben 13 Zeeuwse Jumbo winkels zich voor drie jaar verbonden als ’Partner van de Ride’. Het nieuws over de DELTA Ride for the Roses is ook te volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

De organisatie van de vernieuwde DELTA Ride is in handen van het koepelbestuur onder leiding van Henk Remijnsen en de comités Midden Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden