Bloemdijken van Zuid-Beveland, Borsele, Zak van Zuid-Beveland, Zeeland, Nederland, Europa, Bloemdijken van Zuid-Beveland
Bloemdijken van Zuid-Beveland, Borsele, Zak van Zuid-Beveland, Zeeland, Nederland, Europa, Bloemdijken van Zuid-Beveland (Foto: )

Kaartverkoop Dag van het Landschapspark gestart

Op zaterdag 3 juli vindt de Dag van het Landschapspark plaats in Borsele. Het is één van de eerste evenementen die na de lock down weer mogelijk is. Voor de onderdelen waarvoor mensen zich moeten aanmelden ging de kaartverkoop woensdag van start. 

De Dag van het Landschapspark is een evenement met verschillende activiteiten voor jongen oud op diverse locaties in de gemeente Borsele. Zo is er een Toer de Borselse Boer meteen agrarische fietstocht en streekproeverij. Ook zijn er wandeltochten over drie verschillende afstanden. Dat laatste kan je combineren met een ritje met de Stoomtrein. Wat je ook kiest, het is een dag lang genieten van dit prachtige gebied.

Voor diverse onderdelen moet je je vooraf aanmelden en een kaartje kopen. Hiervoor is een aparte website in de lucht: www.dagvanhetlandschapspark.nl. Reserveringen gaan per tijdslot en per startlocatie. Het aantal deelnemers is aan een maximum gebonden. Vorig jaar zou de Dag van het Landschapspark voor de eerste keer plaatsvinden, maar dat ging vanwege de corona-maatregelen niet door. Nu gaat het dan toch gebeuren. Het programma is wat ingetogener dan was bedacht. Toch zijn er volop activiteiten die veilig door kunnengaan. Alle informatie en het complete programma is te vinden op de websitewww.dagvanhetlandschapspark.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden