Foto: Joost van Heugten

Autobedrijf De Ruyter sluit aan bij Autovakmeester

    Per 1 juni krijgt autobedrijf en aanhangwagenverhuur de Ruyter in Heinkenszand een nieuwe naam: Autovakmeester de Ruyter. Daarmee worden zij onderdeel van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. Hiermee blijft de eigenaar eigen baas in het autobedrijf, bieden ze dezelfde uitstekende service aan hun klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen voor de klanten.

Mark van Damme, de mede-eigenaar van de garage, vertelt enthousiast waarom ze voor de landelijke garageformule hebben gekozen: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Daarnaast is dit concept voor ons een mooie aanvulling naast onze aanhangwagenverhuur. De ontwikkelingen op het gebied van techniek staan zeker niet stil. Via Autovakmeester kunnen wij gebruik maken van uitgebreide technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes, marketingondersteuning en inkoopvoordeel en zo kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een concurrerend tarief! Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, Autovakmeester wordt niet voor niets met een 8,4 beoordeeld door hun leden bij het onderzoek van BOVAG. Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties en het aanbieden van 24/7 Europese pechhulp voor alle merken! Het belangrijkste voor ons is dat onze klanten gaan profiteren van de genoemde voordelen.”

Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: “Echte vakmannen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Deze professionele ‘local hero’ is een mooie toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat.”

De klanten van deze garage kunnen met alle automerken terecht voor onderhoudsbeurten, APK keuringen en aanhangwagens in verschillende soorten en maten. Zij kunnen rekenen op:

  • 24 Maanden garantie op onderdelen en reparaties
  • Onderhoud en reparatie van alle merken
  • Uitsluitend gebruik van A-merkonderdelen
  • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding  
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden