Foto:

Goes Marketing lanceert nieuwe videoclip

Afgelopen maandag is de nieuwe Goesisgoes videoclip “Goes O, wat ben je mooi!’ gelanceerd op de website en social media kanalen van Stichting Goes Marketing. Met deze videoclip wilt de stichting laten zien dat het goed wonen, werken, ondernemen en beleven is in Goes.

Goes is een fijne stad omringd door mooie dorpen, een leuke plek om te wonen of te bezoeken én een plaats waar het goed werken en ondernemen is. Het is belangrijk dat deze kwaliteiten van Goes zichtbaar zijn, want een goed imago en bekendheid helpen bij het enthousiast maken van nieuwe bewoners, bezoekers en ondernemers. De stad heeft hen nodig om te blijven bloeien. En dat is goed voor iedereen die er woont, werkt, onderneemt of recreëert. Of er naar school gaat, naar de sportvereniging of het ziekenhuis bezoekt.

Stichting Goes Marketing heeft als doel om de kwaliteiten van Goes in de spotlights te zetten. Dit doen zij door middel van het organiseren en sponsoren van evenementen, te zorgen voor positieve mediabelangstelling voor Goes en diverse marketingacties waaronder fotografie- en filmproducties.

Vanwege de Corona crisis hebben er de afgelopen anderhalf jaar weinig tot geen fysieke evenementen plaats gevonden. Goes Marketing is toch blijven doorgaan met het promoten van Goes onder meer door online activiteiten waaronder de Goesisgoes pubquiz vanuit Slot Oostende, het Ges Gezinschapsspel, Contacta Talks (i.s.m. LMG), Goes Kinderstad online, en verschillende socialmedia promotie campagnes, acties en workshops.

De vorige videoclip ‘Zeeland #pictureperfect’, met couture stukken van couturier Edwin Oudshoorn, heeft sinds de lancering op 25 september 2020 inmiddels meer dan 50.000 mensen online weten te bereiken. 

De videoclip is te zien via https://www.youtube.com/watch?v=3F3yTK4hfJ0

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden