Wethouder De Goffau en het projectteam van Katoen City Lofts
Wethouder De Goffau en het projectteam van Katoen City Lofts (Foto: Marieke Mol - TEAM Leisure)

Wethouder De Goffau bevestigt hoogste punt Katoen City Lofts

Met het hijsen van de Nederlandse vlag heeft Wethouder De Goffau op vrijdag 23 april het bereiken van het hoogste punt van de Katoen City Lofts Goes by Largo bevestigd. Aan het Bleekveld in Goes verrijst een leisure project met 18 luxe City Lofts. Particulieren hebben de mogelijkheid om te investeren in deze uitbreiding van de succesvolle Katoen-formule. Er zijn nog slechts twee kansen beschikbaar, eigenaren genieten van een rendement van 4-5 procent netto per jaar.

De bouw is in handen van Bouwbedrijf van de Linde. Marco van de Linde: “Dit is een prachtig moment na een lange tijd van voorbereiden. De bouw verloopt geheel volgens planning. Naar verwachting kunnen we het project eind dit jaar opleveren.”

Alexander Snoodijk van TEAM Leisure: “In ‘normale’ tijden zouden we zo’n bijzondere mijlpaal met een groot gezelschap vieren, maar helaas kan dat nu niet. Om de kopers, investeerders en andere belangstellenden er toch zo veel mogelijk bij te betrekken hebben we dit moment opgenomen. Wij zullen hier een vlog van maken welke wij via onze diverse online media verspreiden.”

De slechts 18 City Lofts worden zeer luxe uitgevoerd. Elk appartement heeft een aparte slaapkamer, luxe badkamer, ultramodern domoticasysteem en een royale living met fraaie maatwerk keuken. Bij de architectuur, het materiaalgebruik en het interior design met maatwerk meubelen is geen enkele concessie gedaan. Alles is van een absoluut topniveau met maatwerk tot in het kleinste detail. Een project dat vol passie tot stand is gekomen en gebouwd wordt.

Katoen City Lofts Goes by Largo biedt particulieren de mogelijkheid te investeren in een of meerdere hotelappartementen tegen een rendement van 4-5% netto per jaar. Deze formule bleef onder beleggers dan ook niet onopgemerkt en inmiddels zijn er nog maar twee unieke kansen beschikbaar. Wie nog deel wil nemen aan dit prachtige project moet dus niet te lang wachten.

Snoodijk: “Dit project met City Lofts is uniek in zijn soort én in de omgeving. Meerdere factoren zullen zorgen voor een uitstekende bezetting. Om te beginnen de bewezen marketing-power van Largo (het premium label van Roompot Group) in combinatie met de persoonlijke aandacht en uitermate hoge servicegraad van Hotel-Brasserie Katoen. Tel daarbij op dat de City Lofts zowel de zakelijke gasten als de luxe-minnende toeristen aan zal spreken. Dit alles zorgt voor een topbezetting, niet alleen in de toeristische seizoenen, maar het gehele jaar rond. Tevens hebben investeerders in een hotelappartement er na de aankoop geen omkijken naar; zij worden compleet ontzorgd, werkelijk alles is bij de koopprijs inbegrepen. Van meubels, wanden, vloeren, verlichting en domotica tot bedlinnen, accessoires en de luxe kitchenette en badkamer. Katoen draagt voorts zorg voor perfecte schoonmaak en gedegen onderhoud.” Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op www.teamleisure.nl/citylofts, mailen naar info@teamleisure.nl of bellen met 088-1900222.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden