Kiwanis Goes de Bevelanden steunt G-team Luctor Heinkenszand


Jean Paul de Pundert overhandigt namens Kiwanis Goes de Bevelanden een cheque van 5000 euro aan het G-team van Luctor Heinkenszand
Jean Paul de Pundert overhandigt namens Kiwanis Goes de Bevelanden een cheque van 5000 euro aan het G-team van Luctor Heinkenszand (Foto: Ronald van der Hart)

Kiwanis Goes de Bevelanden steunt G-team Luctor Heinkenszand

Zaterdag 27 februari is er door een delegatie van serviceclub Kiwanis Goes de Bevelanden een cheque overhandigd aan het G-team van voetbalclub Luctor Heinkenszand.

Het opzetten van een G-team is een initiatief van de Heinkenszandse vereniging. Deze voetbalclub vindt het erg belangrijk dat iedereen de kans moet krijgen om wekelijks te sporten en mee te kunnen doen aan het verenigingsleven. Iedere zaterdagochtend komen zo’n 15 jonge mensen uit heel Beveland bij elkaar om onder begeleiding te trainen. Er wordt gewerkt met een vaste structuur maar wel met voldoende afwisseling. Het team bestaat uit jongens en meisjes van 11 tot 26 jaar en wordt begeleid door 2 trainers en 4 begeleiders.

Het G-team draait mee in de club als ieder ander team. Het enige verschil is dat het team geen competitie speelt maar toernooien. Belangrijkste doel is om deze mensen te laten sporten in verenigingsverband. Om dit mogelijk te maken heeft Kiwanis Goes de Bevelanden besloten om dit mooie initiatief te ondersteunen voor een periode van 4 jaar.

Omdat het G-team uit jonge mensen bestaat en de trainingen plaatsvinden in Heinkenszand past het ondersteunen van dit team heel goed bij de doelstellingen van Kiwanis.

Een cheque met daarop het bedrag van 5000 euro werd na de training overhandigd aan de enthousiaste begeleiders en spelers van het G-team van Luctor Heinkenszand.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden