Steun de horeca met Zo WeAr Goes-Actie


Foto:

Steun de horeca met Zo WeAr Goes-Actie

Steun de horeca met de Zo WeAr Goes-Actie, zo is de oproep. “We wachten al lang… heel lang om onze binnenstad weer zo levendig te zien als voorheen. Helaas met kleine stapjes vooruit mag er weer iets voor de winkels, maar nog niet voor de horeca. Hoe creatief alle ondernemers ook zijn, elke steun die ze kunnen krijgen is er één.”

“De bekende Goese striptekenaar Danker-Jan Oreel heeft voor ons een tekening beschikbaar gesteld voor onze actie Zo WeAr Goes. Deze items wil je toch gewoon hebben in je kledingcollectie? Jeroen van Waarde van De Brass Goes tipte ons over de Tilburgse steunactie voor de lokale horeca. Het idee hebben wij dezelfde dag nog opgepakt en vertaald naar dit typisch Goese stadsinitiatief. Het resultaat is Zo WeAr Goes: Een samenwerkingsverband met als product een lijn van T-shirts en hoodies, met een tekening van een typisch Goes stadsbeeld. Met de verkoop van deze unieke items hopen de initiatiefnemers een mooi bedrag op te halen voor de horecaondernemers die het momenteel zwaar hebben. Bestel nu en help jouw lokale horeca.”

Vanaf nu is de merchandise van Zo WeAr Goes te pre-orderen via shop.zogoes.nl. De T-shirts zijn te bestellen voor €20,- euro en de hoodies gaan voor €40,- euro over de toonbank.

Op de inkoopkosten van kleding, tassen en inkt na gaat de volledige opbrengst direct naar de horecagelegenheid, dit komt neer op een bedrag van €10,- euro per T-shirt en €20 per hoodie.

“We hopen dat heel Goes de horeca straks massaal een hart onder riem steekt met het dragen van een T-shirt of hoodie van Zo WeAr Goes.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden