<p>Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.</p>

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.

(Foto: )

PostcodeStraatprijs van 50.000 euro valt in Nieuwdorp

Mooi nieuws voor twee deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4455 BB (Prins Bernhardstraat in Nieuwdorp). Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bracht onlangs het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

Beide deelnemers winnen ieder een bedrag van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Piet (69) wint naast 25.000 euro ook een gloednieuwe auto. Hij reageert enthousiast: “Dit houd je niet voor mogelijk! We willen – als het weer kan – heel graag op vakantie naar Italië.”

Loesja (33) weet wel raad met haar geldprijs: “We zijn bezig met de badkamer én de tuin moet worden aangepakt, dus deze prijs komt heel goed uit!”

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden