Kibeo organiseert challenge voor haar 4.000 BSO kinderen


Foto:

Kibeo organiseert challenge voor haar 4.000 BSO kinderen

Tijd voor iets leuks! Op donderdag 28 januari om 15.30 uur gaat Kibeo live met ‘Kibeo’s BSO Challenge’. Een leuk, sportief en uitdagend live online evenement. Alle kinderen van de Buitenschoolse Opvang (BSO) in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, zowel thuis als op de noodopvang, kunnen hieraan deelnemen. 

Jolanda, Projectleider BSO nog leuker!: “We missen de kinderen enorm. We zijn blij dat we door het organiseren van deze leuke en uitdagende activiteit ‘samen’ actief kunnen zijn. Het versterkt het contact met de kinderen.” Na een dag school, zittend achter een scherm, zorgt even lekker bewegen samen met vrienden en vriendinnen voor een hoop positieve energie!

Kibeo telt 4.000 kinderen die gebruik maken van de BSO. Een deel van de kinderen maakt gebruik van de noodvang, maar een grote groep kinderen is al ruim een maand niet meer op de opvang geweest. De lockdown duurt lang, de kinderen worden enorm gemist en ze missen elkaar. Regelmatig worden er thuistips met de kinderen gedeeld om ze te betrekken bij de opvang. Nu is het tijd voor iets extra leuks!

Alle BSO kinderen, thuis en op de noodopvang, worden op donderdag 28 januari om 15.30 uur via een livestream uitgenodigd deel te nemen aan de challenge. In ongeveer 30 minuten leren ze vette moves, die iedereen mee kan doen. Voldoende sporten en bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling en gezondheid van een kind. Bij Kibeo wordt er op de BSO gezorgd voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning.

Kibeo is een grote regionale aanbieder op het gebied van kinderopvang. Kibeo kijkt scherp naar de toekomst van kinderopvang. Samenwerking is daarbij belangrijk en zorgt ervoor dat er geïnvesteerd kan worden in kwaliteit van opvang, innovaties, kindontwikkeling en integraal kindcentra. Kibeo biedt kinderen voor en na schooltijd én tijdens schoolvakanties goed verzorgde en leuke opvang. Alle BSO’s van Kibeo zijn in of dichtbij een basisschool gevestigd dat is handig en vertrouwd.

Kijk voor meer informatie op kibeo.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden