Het is leuker om te genieten van voorpret


Paulien en de kaft van het stappenplan
Paulien en de kaft van het stappenplan (Foto: Mark Uyl)

Het is leuker om te genieten van voorpret

Enerzijds beseffen meer mensen door de pandemie dat ons leven eindig is, het is ineens de ‘dicht bij je bed show’.

Anderzijds kunnen door diezelfde pandemie heel veel dingen, die je nog had willen doen, nu even niet. Mensen missen momenteel de keuzevrijheid om te doen wat ze zouden willen, een groot goed als je het mij vraagt.

In plaats van blijven hangen in ‘wat er allemaal niet kan’, is het leuker om te genieten van de ‘voorpret’. Want het bedenken wat je allemaal wil gaan doen/ zien/ beleven/ bezoeken als het straks wel weer mag, dat kan natuurlijk wel.

En vanaf het begin dat je er je zinnen op hebt gezet, om echt eens een keer ‘het Pieterpad te gaan lopen’, ‘een blog/vlog te maken’ of ‘snijbloemen uit eigen tuin te plukken’, begint de voorpret.

Alle dingen die je ‘ooit nog eens wilt doen’ samen noemen we een bucketlist, ook kleine en goedkope wensen horen hierop.

Een bucketlist maken is leuk, maar het afstrepen is natuurlijk nog veel leuker. Gelukkig kunnen veel dingen in deze tijd wel, misschien zijn het dingen waar je eerst geen tijd voor had?

Zo’n bucketlist is zo gemaakt, zeker met het gratis stappenplan ‘maak je eigen bucketlist’. Deze vind je op Deze vind je op bucketlistafstrepen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden