Een beweegmoment in de Beweegtuin van Ter Weel


Foto:

Een beweegmoment in de Beweegtuin van Ter Weel

In de afgelopen periode zijn helaas veel beweegactiviteiten voor senioren stil komen te liggen. Om conditie, kracht en balans te behouden, is blijven bewegen essentieel. Studenten van het CIOS en buurtsportcoaches van SMWO bieden daarom een speciaal ‘Buiten Beweegmoment’ aan. Dit beweegmoment vindt plaatst op donderdag 10 december van 10:00 tot 11:30 uur in de Beweegtuin van Zorggroep Ter Weel, ingang zijde Beukenstraat, in Goes.

Deelnemers kunnen op deze manier veilig in de buitenlucht én op afstand in groepen van vier personen met elkaar bewegen. De oefeningen zijn op maat aan te passen, zodat iedereen gezellig mee kan doen. Tijdens de pauze wordt er een gezonde traktatie aangeboden.

Er is plaats voor maximaal 24 personen en deelname is kosteloos. Graag vooraf aanmelden via L. Lockefeer via l.lockefeer@smwo.nl of via SMWO, (0113) 277111. Bij slecht weer wordt het beweegmoment verzet naar een nieuwe datum. Samen werken we aan een gezonde leefstijl!

SMWO levert diensten op het gebied van maatschappelijk werk, cliëntondersteuning, welzijn, sport en bewegen. SMWO staat voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen mee kan doen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden