Allévo krijgt TOP 2020 wijkverpleging award van Zorgkaart Nederland


Allévo krijgt TOP 2020 wijkverpleging award van Zorgkaart Nederland

Patiëntenfederatie Nederland heeft deze week bekend gemaakt dat Allévo behoort tot de 10 best gewaardeerde wijkverplegingorganisaties in 2020 op de onafhankelijke cliëntenwebsite ZorgkaartNederland. Wij zijn enorm trots op deze waardering van onze cliënten. Allévo is verkozen uit 840 thuiszorgorganisaties in Nederland, waarvan er dit jaar 526 zijn gewaardeerd op Zorgkaart Nederland. 

Bestuurder Natasja Mariman: “Dat Allévo in de top-10 wijkverplegingorganisaties staat zie ik als een welverdiend compliment van onze cliënten aan de Allévo medewerkers. Een fantastisch resultaat, juist in dit moeilijke coronajaar. Het weerspiegelt de professionele liefdevolle zorg die onze medewerkers dagelijks geven en die we in 2021 zeker zullen voortzetten.” 

Op ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaringen met de zorg. De website biedt cliënten informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij iemands wensen. Voor zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een kwaliteitsinstrument, waarmee ze inzicht krijgen in wat volgens cliënten goed gaat en beter kan. De Top-10 is verkozen uit een longlist van 112 organisaties die in 2020 tenminste 30 waarderingen kregen. De waardering van onze cliënten die Allévo met deze TOP 2020 Award krijgt, zien we als graadmeter voor onze zorg. Het is een eer om deze Award te krijgen, zeker omdat dit het eerste jaar is dat de Award ook aan thuiszorgorganisaties wordt uitgereikt. De Award wordt ook uitgereikt aan ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuizen.    

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden