Foto:

Coronakanjers verdienen meer dan alleen een applaus

Coachingsorganisatie Big Five for Life geeft maar liefst 10.000 werkenden en vrijwilligers in heel Nederland, die zich tijdens de coronatijd hebben ingezet, de gelijknamige wereldwijde bestseller cadeau. Zorgmedewerkers, Leraren, Politie, Horeca, Winkelpersoneel, stuk voor stuk hielden zij Nederland zoveel mogelijk draaiende. Nu in deze tweede golf zijn zij ook weer de eersten die de gevolgen merken. Hoog tijd om deze coronakanjers te bedanken ook nu weer te bedanken. 

Meer dan alleen applaus

Marianne Visser van She Sight uit Kapelle vindt dan ook dat ‘onze’ coronakanjers veel meer verdienen dan alleen een applaus of de vlag uit. “Dit boek geeft deze mensen handvatten en heel veel inspiratie om weer even terug te komen bij zichzelf na een hectische periode vol onzekerheid en werkdruk. De voet weer van het pedaal en (her)ontdekken waar je hart ligt, zonder jezelf te verliezen. Dat is de boodschap die we mee willen geven namens de algehele Big Five for Life organisatie.” 

Marianne Visser maakt gebruik van de Big Five for Life methode en ondervindt aan den lijve hoeveel impact corona heeft. “Veel mensen zaten en zitten thuis en kunnen geen kant op. Terwijl de andere helft zich een slag in de rondte werkt en juist voor die groep is dit fantastische boek bedoeld.” Nu in de tweede golf ondervinden de mensen in de zorg veel minder steun terwijl dit nu nog harder nodig is en daarom is Marianne ingestapt in deze landelijke actie om zo haar steentje bij te kunnen dragen. 

Het ADRZ heeft het aanbod met beide handen aangegrepen en er zijn ondertussen 150 boeken besteld door de mensen op verschillende locaties. Er is behoefte aan ondersteuning, begrip en hulp!

De boeken zijn inmiddels overhandigd aan het ADRZ.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden