Kyan Jobse
Kyan Jobse (Foto: Arjan Bokelaar)

JudoGoes is club van het jaar

Donderdag 12 november heeft de Judo Bond Nederland JudoGoes uitgeroepen tot JBN Club van het jaar. JudoGoes heeft deze prijs ontvangen door in de tijd van de intelligente lockdown op een creatieve manier tweemaal per week judo gerelateerde activiteiten aan te bieden die de judoka’s thuis uit konden voeren.

Met het uitvoeren van deze activiteiten verdienden ze punten. En aan het eind van de intelligente lockdown is iedere deelnemer beloond met een sleutelhanger en oorkonde. De top 10 verdiende een beker. Ook hebben alle leden een kaartje van de club ontvangen met de boodschap dat ze worden gemist en is er een speciale boodschap door alle trainers en assistenten via sociale media verspreid. Toen er buiten getraind mocht worden zijn ze direct op zoek gegaan naar geschikte buitenplekken. Van het strand tot een grasveld op een boerencamping waar in de boerenschuur de matten opgeborgen konden worden.

Toen per 1 juli weer binnen getraind mocht worden is dat nog niet direct op iedere locatie gedaan. Daar waar het buiten goed geregeld was (strand) bleven ze de gehele zomer buiten, dat voelde toch beter. Sinds september zijn alle lessen op de verschillende locaties op Zuid-Beveland en Walcheren weer binnen en is ook hier weer alles prima voor elkaar. Looprichtingen, vast tweetal, desinfectie voor en na de les. JudoGoes probeert altijd te kijken naar de mogelijkheden en niet naar wat niet kan. JudoGoes is een enorm gezellige vereniging waar men met een grote groep enthousiaste vrijwilligers probeert om een zo gezond mogelijk sportklimaat aan te bieden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden