Intocht Sint Hansweert
Intocht Sint Hansweert (Foto: Intocht Sint)

Intocht Sint Hansweert gaat digitaal

De Sint is natuurlijk ook dit jaar weer onderweg naar Hansweert, maar het programma ziet er om begrijpelijke reden iets anders uit dan u gewend bent. Dit jaar niet koukleumen bij de Buitenhaven bij het wachten op de stoomboten, geen liedjes zingen samen met de muziek van Muziekvereniging Scheldegalm, geen Pietenshow in Kaj Munk, geen lichtjestocht na afloop. Maar... wel met warme chocolademelk met slagroom, pepernoten en andere lekkernijen gezellig thuis met je familie voor de TV of PC samen genieten van de intocht van de Sint in Hansweert. De intocht gaat dit jaar namelijk (alleen en) volledig digitaal !!

Om 15 uur (zaterdag 21 november) komt de intocht 2020 van de Sint online beschikbaar voor iedereen die dat wil zien. De film van de intocht is vanaf dan te vinden op het YouTube-kanaal van Muziekvereniging Scheldegalm of via de link op de Facebookpagina van @sintintochthansweert.

Daarnaast is er natuurlijk de jaarlijkse 'versier-je-huis-voor-de-Sint' wedstrijd waarvoor Piet Antonio op donderdag 19 november persoonlijk de deelnemende huizen komt inspecteren. De winnaars van de wedstrijd worden tijdens de uitzending van de intocht door Sint en Piet bekend gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden