Foto:

Bouwstart van achttien luxe hotelappartementen

Woensdag 21 oktober begint de bouw van KATOEN City Lofts Goes by LARGO. Op 6 juni ging de verkoop van het nieuwste onderdeel van de succesvolle Katoen-formule aan het Bleekveld van start: KATOEN City Lofts Goes by LARGO. En nu, slechts enkele maanden na deze aftrap, is het tijd voor de volgende mijlpaal; de bouw gaat van start. Op woensdag 21 oktober zal de eerste paal de grond in gaan. Op woensdag 28 oktober vindt er een officieel moment plaats met Wethouder en Locoburgemeester Joost De Goffau. Hij zal het officiële startsein voor de bouw geven.

De bouw is in handen van Bouwbedrijf van de Linde. Marco van de Linde: “De afgelopen periode hebben wij er voor gezorgd dat de locatie gereed is gemaakt voor de bouw en nu is het dan zo ver, we gaan echt van start! We zijn vereerd om dit mooie ontwerp van Mulderblauw architecten te mogen realiseren. Daarnaast is het uniek dat er zo’n gebouw in de binnenstad van Goes neergezet kan worden, extra bijzonder dus dat wij dat gaan doen. We verwachten de City Lofts in het vierde kwartaal van 2021 op te kunnen leveren.”

Joris Jobse van TEAM Leisure: “In ‘normale’ tijden zouden we zo’n bijzondere mijlpaal met een groot gezelschap vieren, maar helaas kan dat nu niet. Om de kopers, investeerders en andere belangstellenden er toch zo veel mogelijk bij te betrekken zorgen we dat het officiële moment op 28 oktober op verschillende manieren wordt vastgelegd. Zo worden er spectaculaire filmopnames gemaakt welke vervolgens via de diverse sociale media verspreid worden. De bouw van zo’n mooi project in de bruisende binnenstad van Goes mag immers niet onopgemerkt blijven.”

Nog enkele unieke kansen

KATOEN City Lofts Goes by LARGO biedt particulieren de mogelijkheid te investeren in een of meerdere hotelappartementen tegen een rendement van 4-5% netto per jaar. Deze interessante formule bleef onder beleggers dan ook niet onopgemerkt en inmiddels zijn er nog maar enkele unieke kansen beschikbaar. Wie nog deel wil nemen aan dit prachtige project moet dus niet te lang wachten. Jobse: “Dit project met City Lofts is uniek in zijn soort én in de omgeving. Meerdere factoren zullen zorgen voor een uitstekende bezetting. Om te beginnen de bewezen marketing-power van LARGO (het premium label van Roompot Group) in combinatie met de persoonlijke aandacht en uitermate hoge servicegraad van Hotel-Brasserie Katoen. Tel daarbij op dat de City Lofts zowel de zakelijke gasten als de luxe-minnende toeristen aan zal spreken. Dit alles zorgt voor een topbezetting, niet alleen in de toeristische seizoenen, maar het jaar rond. Tevens hebben investeerders in een hotelappartement er na de aankoop geen omkijken naar, zij worden compleet ontzorgd, werkelijk alles is bij de koopprijs inbegrepen. Van meubels, wanden, vloeren, verlichting en domotica tot bedlinnen, accessoires en de luxe kitchenette en badkamer. Katoen draagt zorg voor perfecte schoonmaak en gedegen onderhoud.” Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op www.teamleisure.nl/citylofts, mailen naar info@teamleisure.nl of bellen met 088 1900 222.

Dit is ‘next level in Leisure’

De slechts 18 City Lofts worden zeer luxe uitgevoerd. Elk appartement heeft een aparte slaapkamer, luxe badkamer, ultramodern domoticasysteem en een royale living met fraaie maatwerk keuken. Bij de architectuur, het materiaalgebruik en het interior design met maatwerk meubelen is geen enkele concessie gedaan. Alles is van een absoluut topniveau met maatwerk tot in het kleinste detail. Een project dat vol passie tot stand is gekomen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden