Foto:

Open dag De Schakel uitgebreid met twee extra zaterdagen

Open dag bij Serviceflat De Schakel en De Schalm, bezoekers krijgen de gelegenheid het wonen, de sfeer en ambiance in een serviceflat te ervaren. Vanwege de enorme belangstelling is de Open dag uitgebreid met nog twee extra zaterdagen, 10 oktober van 9.30 tot 13.00 uur en 17 oktober van 13.00 tot 17.30 uur.

Voor de Open Dag van De Schalm kunt u een afspraak maken voor een tijdvak van een half uur en voor inlichtingen www.deschakelgoes.nl en www.deschalmgoes.nl

Serviceflat De Schakel is een begrip in Goes en omstreken. De Serviceflat heeft de afgelopen jaren een “Update” gekregen door het plaatsen van nieuwe kozijnen en deze te voorzien van Hr ++ glas. Het gebouw heeft een andere frisse kleur gekregen en daardoor een compleet nieuw en andere aanblik. Is augustus 2020 is De Schakel uitgebreid met de aankoop van het gebouw achter De Schakel, De Schalm. Dit is een uitbreiding met 15 extra appartementen welke op dit moment worden gerenoveerd. Alle appartementen krijgen een nieuwe keuken met inbouwapparatuur en een nieuwe badkamer. Service staat hoog in het vaandel van De Stichting Serviceflats Zeeland. Het wonen in een serviceflat biedt grote voordelen en hoewel uw privacy centraal staat, is ook uw veiligheid van groot belang. De centrale informatiebalie is 12 uur per dag “bemand” en een uitgebreid veiligheidssysteem waakt dag en nacht over uw veiligheid. Bij calamiteiten is er altijd eerste hulp beschikbaar. Wonen in een Serviceflat houdt in dat men zelfstandig kan wonen, maar wel indien gewenst kan terugvallen op verschillende voorzieningen zoals een winkeltje, kapster, pedicure, schoonheidsspecialiste en fysiotherapeut. Het is de stichting er alles aangelegen om de kwaliteit van wonen hoog te houden en voortdurend in te spelen op nieuwe woonwensen. Wonen in een Serviceflat betekent zelfstandigheid met extra gemak, comfort en veiligheid. Er worden veel verschillende activiteiten georganiseerd zoals een happy hour, themadiners, filmavonden, lezingen, sjoelen en bridge.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden